Zubní fazety, aneb tajný recept na úsměvy Hollywoodu

Za americkými úsměvy nestojí magie ani instagramové filtry
Zubní fazety jsou to, co na červeném koberci září ze všech stran. Krásné zuby už nejsou výsadou pouze celebrit, můžete je mít i vy!

Americký úsměv, tento pojem slyšel za svůj život snad každý z nás, a snad všichni si pod tímto obratem vybavíme to samé - široký, nádherný úsměv, ze kterého se blyští zuby bílé jako perly.  Ptáte se, co je tím receptem na takhle krásné zuby? Zubní fazety

V posledních letech vyletěla oblíbenost a vyhledávanost estetické stomatologie do astronomických výšin a není se čemu divit. Vizuální stránka zubů je mocná čarodějka, která umí přidat na sebevědomí, ale pokud v této oblasti cítíme nedostatky, dokáže to i velmi potrápit. 

Zuby jsou odraz životního stylu

Zuby o nás vypovídají o dost víc, než si možná uvědomujeme. Vzhled celkového chrupu totiž ovlivňuje spousta aspektů od genetického základu, který jsme převzali od našich předků, přes prodělané nemoci až po hygienické návyky nebo třeba naše závislosti (káva, nikotin, …). 

Navíc mají zuby velmi podstatnou roli v procesu utváření prvního dojmu, který může být v mnoha případech rozhodující. Ač to může být kruté, je tomu skutečně tak. Věřte, že zaměstnavatel pro profese s přímým kontaktem s klienty, zákazníky, … vždy raději upřednostní člověka, který nešetří úsměvy, protože má krásné zuby a celkově reprezentativní vzhled. 

Svět showbyznysu a dokonalé úsměvy

Hollywoodské úsměvy - zářivě bílé, dokonalé zuby, které se herci, moderátoři, modelky a jiné celebrity nebojí ukazovat světu. A proč by také měli, že? Za touhle dokonalostí se skrývá jedno malé tajemství. Zubní fazety. Drobné, keramické pláty, které se lepí na viditelnou stranu zubů a vytváří tak dokonalé a souměrné úsměvy, které v dnešní době můžeme vidět všude kolem nás. 

V posledních letech se tento zákrok estetické stomatologie stal nesmírně oblíbený právě kvůli své dostupnosti a okamžitým výsledkům, které jsou fantastické. Dokonalé úsměvy už nepatří jenom Hollywoodu, můžete si je pořídit i vy. 

Co vše dokážou fazety za kouzla můžete vidět sami, některé proměny světových hvězd jsou přímo dechberoucí. Zuby v celkovém vzhledu dělají zkrátka hodně. 

Proměny světoznámých celebrit

Proměna americké herečky Demi Moore, tahle kráska z Charlieho andílků prošla neuvěřitelnou proměnou a fazety jí opravdu svědčí. 

Cristiano Ronaldo, jeden z nejznámějších fotbalových hráčů na světě a lamač dívčích srdcí dříve neměl zrovna nejhezčí chrup. Jakou proměnu dokázaly fazety u něj můžete vidět sami.  

Ani obchodník se smrtí, Nicolas Cage, neměl dříve zrovna krásné zuby, fazety u něj udělaly opravdu hodně. 

Dokonalý úsměv jednoho z nejhezčích mužů filmových pláten, Toma Cruise, dostal do kolen nejednu ženu. Tom Cruise měl se zuby opravdu problémy od svého dětství, za jeho dokonalým úsměvem, který zná celý svět, je práce estetické stomatologie. Jedná se totiž o zubní fazety

I vy můžete dobýt svět svým úsměvem. I vy se můžete usmívat s radostí a ne se strachem, že někdo uvidí vaše nedostatky. Krásné zuby jsou cesta k lepšímu sebevědomí. 

Začněte konzultací zdarma.
Naplánujeme optimální řešení pro vaši proměnu.

Objednejte se na konzultaci zdarma
bila sipka